Autić Mini Bobby Car Classic Big na pull back pogon od 12 mjes

Opis proizvoda

Autić na pull back pogon Mini Bobby Car Classic, njemačkog proizvođača BIG, izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno za dječake od 12. mjeseca starosti. Autić na potezanje pouzdana je kopija klasične guralice BIG Bobby Car Classic. Mali trkači autić s precizno dorađenim detaljima u prekrasnoj crvenoj boji djecu će zabavljati satima. Navedena cijena odnosi se za jedan autić. Autić radi na klasičan unatražni potez. Djeca će mali autić povući unazad, pustiti ga i male stole utrke mogu početi.

Marka BIG posebnu pozornost posvećuje sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali su zdravlju neškodljivi i moguće ih je reciklirati, čime ne zagađuju životni okoliš. Tehnologija, korištena za vrijeme proizvodnje, jamči sigurnost proizvoda za djecu. Svi rubovi autića Mini Bobby Car su zaobljeni, čime je rizik od ozljeda izuzetno smanjen. Djeca će za vrijeme igre s autićem razvijati finu motoriku, maštu i izražavanje. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda.

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije7*5*5 cm
Ukupna visina5 cm
Težina40 g
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.