Espresso električni aparat za kavu Rowenta Electronic Smoby sa zvukom i svjetlom te šalicom za kavu sivo-maslinasto zeleni

Opis proizvoda

Elektronički espresso aparat za kavu Rowenta, francuske marke Smoby, prekrasne je sivo bijele kombinacije boja s maslinasto zelenim detaljima predstavlja izuzetan poklon za svu djecu od 3. godine starosti. Moderan aparat za kavu malim kuharima nudi realistične funkcije - njegov gornji dio mogu otvoriti, raspolaže pomičnim ručicama, pritiskom na gumb daje zvučne i svjetlosne efekte kao kod pripreme ukusnog espressa. Proizveden je od čvrste i izdržljive plastike, baršunaste na dodir i nema oštrih rubova te je zato siguran za dječju igru. Dio seta su i praktične šalice.

Espresso aparat za kavu s logotipom Rowenta razveseliti će svu djecu koja se vole igrati u kuhinji, jednako tako moći će se s njim igrati samostalno. Igrom s igračkama koje podsjećaju na prave kućanske aparate, djeca će naučiti kako ih koristiti te na taj način razvijati svoje logično razmišljanje, finu motoriku i izražavanje. Za vrijeme igre zajedno s braćom i sestrama te prijateljima razvijati će društvene vještine i pridobiti zdravo samopouzdanje. Aparat za kavu radi na 2 baterije tipa AA/LR6, koje nisu priložene u setu.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije12*13*18 cm
Ukupna visina18 cm
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
BilješkaBatteries not included
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.