Aparat za kavu 100% Chef Écoiffier sa šalicama i čokoladom 12 dodataka od 18 mjes

Opis proizvoda

Dječji aparat za kavu 100% Chef, francuskog proizvođača Écoiffier izuzetna je igračka za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti, koji vole roditeljima pomagati u kuhinji. Izrađen je u divnoj crveno sivoj boji i izuzetno je autentičan. Bogati 12-djelni set, osim aparata za kavu, sadrži i kapsule (čokoladne i klasične), šeflju, žličice, šalice, tanjurić i vrč za mlijeko, čime omogućava malim baristama da počnu s pripremom savršene kave. Set je izrađen od kvalitetne umjetne mase sa zaobljenim rubovima, tako da je siguran za djecu.

Najmlađa djeca uz igru s aparatom za kavi razvijaju svoje finomotoričke sposobnosti i logično razmišljanje te uče baratati pomagalima. Vesele boje na igračkama potiču razvoj dječje mašte. Uz igre zanimanja djeca se približavaju svijetu odraslih i uče se odgovornosti. Veličina aparata za kavu je 18 cm, a njegove dimenzije su 15*13*18 cm.

Proizvođač Écoiffier ispunjava najviše europske kriterije, zbog čega su njegove igračke primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, posebno se ističe proizvođač Écoiffier svojim originalnim dizajnom, nadahnutim najnovijim trendovima, uzimajući u obzir sigurnosne standarde za vrijeme proizvodnje i kvalitetu po konkurentnim cijenama.

Doprava 79
Tehničke specifikacije
Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije15*13*18 cm
Ukupna visina18 cm
Dimenzije pakiranja20*10*30
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,38 kg
Bojačervená
Set proizvodaNe
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.
Pitanje o proizvodu
Podatak sa * je obavezan
Recenzije
loader  Učitavam recenzije...