Aparat za kavu Tefal Coffee Express Smoby s filterom i posudicom za vodu sivo-maslinasto zeleni

Opis proizvoda

Aparat za kavu Tefal Coffee Express moderne sivo bijele boje s maslinasto zelenim detaljima predstavlja izvrstan poklon za dječake i djevojčice od 3. godine starosti, koji će ga koristiti za vrijeme igre u dječjoj kuhinji ili će se s njim samostalno igrati. Moderni aparat za kavu opremljen je filterom i posudom za vodu i djeluje realistično - djeca u njega mogu natočiti potrebnu količinu vodu, zatvoriti poklopac i pritiskom na tipku filtrirati vodu u uklonjivu posudu s ručkom. Vrhunski dječji aparat za kavu izrađen je od kvalitetne umjetne mase sa zaobljenim rubovima, zahvaljujući čemu je siguran za djecu. 

Na gornjem dijelu aparata za kavu je logotip marke mini Tefal. Aparat za kavu razveseliti će svu djecu koja se vole igrati u kuhinji, jednako tako će lijepo pristajati čajnom setu. Igrom s igračkama koje podsjećaju na prave kućanske aparate, djeca će naučiti kako ih koristiti te na taj način razvijati svoje logično razmišljanje, finu motoriku i izražavanje. Za vrijeme igre zajedno s braćom i sestrama te prijateljima razvijati će društvene vještine i pridobiti zdravo samopouzdanje. Dimenzije aparata za kavu iznose 13*10*15 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije13*10*15 cm
Ukupna visina15 cm
MehaničkiDa
Težina186 g
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.