Dostava i poštarina

U online trgovini Mackoviahracky.sk imamo 95% robe u vlastitom skladištu. Roba je radi toga odpremljena nakon primitka vaše narudžbe najkasnije do 24 sata, odnosno. sljedeći radni dan.

Standardno koristimo kurirske usluge GLS Slovačka. Pokušavamo se da by bila osim zanimljivih popusta najpovoljnija za Vas i poštarina.

Naknada za kurirske isporuke od 24 do 48 sati naplaćuje se prema vrijednosti vaše narudžbe i metode plaćanja:

Dostava
Plaćanje pouzećem 28 Kn
Plaćanje unaprijed 18 Kn

Cijene vrijede samo za slanje obične pošiljke u Slovačkoj i u poslanju cijele narudžbe u jednoj pošiljici. Ako je narudžba podijeljena i poslana u nekoliko pošiljica može biti ukupna poštarina veča. O točnom iznose poštarine u inozemstvo ćemo vas obavijestiti nakon potvrde Vaše narudžbe. Indikativne cijene poštarine u inozemstvo možete vidjeti ispod u nastavku. Cijene dostave uključuju PDV.

Besplatna dostava se također nudi za neke specijalne akcije, ali još uvijek u istim uvjetima (dostava u Slovačkoj i jednoj pošiljke).

Za ove iznose nenaplaćuju se nikakve dodatne naknade. Pakiranje nenaplaćujemo bez obzira na vrijednost narudžbe ili broja naručenih naslova.

Kurirska dostava, pošiljke u Slovačkoj

Kurirske pošiljke se dostavljaju do 24 sata od predaje pošiljke kuriru (dostavlja se u radnim danima). Proizvod se isporučuje izravno u vaše ruke na navedenu adresu koju uvediete kao adresu za naplatu. Ako se adresa dostave razlikuje od adrese za naplatu, roba će biti isporučena na adresi za isporuku. U slučaju neuspjelog prvog pokušaja za isporuku, pokušaj drugej dostave je uključen u cijene poštarine. Kurirske pošiljke na plaćanje pouzećem je moguće platiti samo za u gotovini izravno kuriru.

Pojam ekspedicije

  • Roba na skladištu, koji je poručen od ponedjeljka do petka do 15:00 sati šaljemo isti dan, a možete ga očekivati sljedeći radni dan.
  • Narudžbe primljene radnim danom nakon 15:00 sati, vikendom i praznikom u Slovačkoj ćemo poslati prvi radni dan nakon slobodnog dana.

Dostava pošiljke:

Dostava se odvija radnim danom u vremenu od 8-18 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme isporuke, stoga preporučujemo neka dostavite takve pošiljke na svoje radno mijesto. Na dan slanja vašej pošiljke navečer iz e-mail adresa rebox.sklad@gmail.com e-mail ćemo poslati broj pošiljke, iznos koji se plaća kuriru, linkovi kurirske tvrtke GLS Slovačka da možete gledati pošiljke. Plaćanje je isključivo gotovinom. Budite spremni za isporuku u primitku pošiljke. Prijevoznik nažalost ne može čekati.

Ako hoćete gledati kretanje pošiljke, možete to učiniti izravno na web stranici GLS Slovačkoj, gdje vam je potrebno unijeti broj Vašej pošiljke,koji vam će biti poslan putem e-maila.