Društvo

Poštovani kupci,

Uvozimo za vas jedne od najljepših i najboljih igračaka izravno od 18 proizvođača iz EuropskejUnie. To su igračke koje se temelje na izbor našeg dugogodišnjeg iskustva i posebno za vaše zadovoljstvo. Marke igračke koje ste potvrdili da pitate, a na koju se vraćate opet i opet.

Igračke od EU proizvođača su blizu nas, mi im razumijemo, iste su kao te sa kojima smo se igrali i mi, a također smo o njima kao djeca sanjali. Sada oni dolaze k nama u kvalitetim materijalima, praktičnim i funkcionalnim oblicima, sa velikim okom za kombinacije boja, ukrašenih herojima omiljenih bajki ili tako samo – sa jednim cvijećem.

Svaka od tih igračaka je za vaše dijete izabrata s velikom pažnjom, osim prvej radosti iz dara, dijete je dobilo igračku, koje će se mu sviđjati i koja će mu pomagati u igrama razviti mentalne i fizičke sposobnosti da bi bilo spremno za sljedeću školu života. Preko igre se dijete uči i kad sa igramo sa njim, to je nezaboravno iskustvo za njega. Igračke uvozimo od 1992, a mi smo oduševljeni kad vidimo vašu djecu igrati se s našim igračkama.