Elektronička kuhinja Tefal Studio 360° XXL Bubble Smoby boja mrkve s čarobnim mjehurićima, ledom i tjestenina s mrkvom i 39 dodataka

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal Studio 360° XXL, francuskog proizvođača Smoby, moderna je kuhinja s kojom će se dječaci i djevojčice od 3. godine starosti izvrsno zabavljati. Vrhunski francuski proizvod, u netradicionalnoj crvenoj boji, osvojiti će sve male kuhare koji će se moći igrati s još mnogo dodataka. Mogu se veseliti čarobnom loncu s mjehurićima, tavici za okretanje palačinki i originalnoj tjestenini koja reagira na toplinu. 

Vješti kuhari zabavljati će se s pećnicom, hladnjakom, aparatom za gaziranje pića, štednjakom, na kojem u tavici mogu pripremiti ukusne palačinke i u čarobnom loncu zapažati brbotanje vode. Kuhinja u obliku slova L nudi dovoljno prostora za igru više djece zajedno, prijatelja, braće i sestara. Zidovi na stražnjoj strani ukrašeni su kuhinjskim motivima, koji igru čine stvarnijom i stvaraju poseban ugođaj. Prostrana kuhinja s mnoštvo prostora za pohranukutkom za jelo s modernim uzorkom satima će zabavljati djecu. Zahvaljujući perilici posuđa, s prostorom za odlaganje, naučiti će oprano suđe spremiti na pravo mjesto.

Bogati set pomagala sadrži čak 39 dodatka, u kojem će mali kuhari naći i tjesteninu, koja pri temperaturi iznad 18 °C postaje prekrasno žuta, kao pri pravom kuhanju. Djeca će za vrijeme pripreme hrane moći vlastoručno narezati mrkvu, ispeći ribuodrezak ili pak okušati svoje vještine tavicom za okretanje palačinki. Među pomagalima nalaze se žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, jaje, kolač, razne kapsule za aparat za kavu, boca s kečapom, senf, kutija s tjesteninom, mlijeko, soljenka, papar, veća vilica, nož za rezanje i praktična zaimača. Priložene kocke leda mogu dozirati izravno iz aparata za led.

Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finu motoriku. Igrom razvijaju i komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Prekrasan dizajn s kuhinjskim motivom i slikama djeci donosi veselje za vrijeme igre kuhara. Djeca će poboljšati svoju koncentraciju i opažanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije iznose 85*84*99 cm s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odrediti je li kuhinjski pult dovoljno visok za njegovog mališana. Priznati francuski proizvođač dječjih igračaka Smoby izrađuje kvalitetne i jedinstvene igre suvremenog dizajna i funkcionalnosti. Na tržištu drži vodeće mjesto jer su njihove igračke izrađene od zdravlju neškodljive i kvalitetne plastike koja je prošla najstrože sigurnosne kriterije

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • od 3. godine starosti 
  • aparat za led s kockama leda
  • kutak za jelo
  • hladnjak 
  • perilica posuđa
  • tjestenina koja mijenja boju s obzirom na uvjete 
  • pećnica 
  • tavica s funkcijom okretanja
  • espresso aparat za kavu s zamjenjivim kapsulama 
  • pečena hrana za realistično iskustvo (odrezak, riba) 
  • mrkva za rezanje 
  • bogata oprema od 39 dodatka 
  • lonac sa čarobnim mjehurićima
  • francuska kvaliteta i dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije85*84*99 cm
Ukupna visina99 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Ukupna dužina85 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7,7 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.